Saturday, August 1, 2009

WONG SOLO


Sambung balik dari citer yg tadi !!
hehe.. ni nak citer lak pasal kedai makan sebenarnya !!
ni la kedai makanan INDONESIA yg boleh dikatakan sedap juga la !!
Kedai yg diberi gelaran WONG SOLO !!
kedai ni terletak kat area bangi !!
dan kedai ni baru beroperasi dalam 2 3 bulan je kat bangi ni !!
kat tempat lain aku tak tau la !!

tempat ni aku dah p 2 kali termasuk hari ni !!
ni pon kebetulan tadi p klinik ADAM kan !!
so singgah la kat sini !!
kedai kat sini selalunya time lunch masa kerja sure ramai !!
so sebab hari ni hari sabtu !!
jadi takda la org sangat !!

okies la aku pon malas nak taip panjang2 sangat !!
so aku just post pic2 yg aku ambik tadi !!
hehe.. sempat lagi kan !!
sambil2 makan tu !!
sambil2 la bergamba !!
so layan tau !!
but aku nak kasi tau yg lauk dier memang best beb !!
tak caya jom tgk !!








Erm.. ni Pandangan dalaman kat restoran tu !!
yg 2 2 laki bini tu bukan peserta JALAN JALAN CARI MAKAN OKIES !!
hehehe.. just tengah lapa !!
ADAM PON DAH LENA !! SO TIME TO EAT LA !!

Ayam Penyet Masak Pedas

Tahu & tempe GORENG !!

SUP EKOR LEMBU JANTAN !!

Sambal Udang & Petai

Yg Ni Apa Nama Tah !! NI MAMA YG ORDER !! Pedas GILA !!

So ni la Makan2 yg kitorang pesan !!
sedapkan !!
tu baru tgk belom makan lagi !!
klu dah cuba sekali !!
pasti nak lagi !!
so apa kata pasni korang lak p makan !!
kitorang dah RASA DAH !!
!!!!!!!!! SEDAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!


Nama :: Adli & Liza
Alamat :: Putrajaya
Contact Us :: 012-6241149
Join AdlizaFamily Business :: Klik Sini

1 comment:

ai said...

Udang petai yg aku takleh nk tahan tu..! (tgh jilat screen)