Saturday, August 1, 2009

Adam Demam !!

Akum dan salam sejahtera !
pekabo semua ?? sihat2 la hendaknya yer..
takda apa pon nak story kali ni !!
just nak citer yg adam demam lagi !!

minggu lepas baru je jumpa doktor !! g cucuk untuk 6 bulan !!
pasni umur setahun lak baru cucuk balik !!
dah 6 bulan dah si adam kan !! pejam2 celik dah 6 bulan !!
hari tu p timbang berat si mata bulat ni dah 8kg !!
patut la babah dukung berat semacam je !!
dah bertambah berat ek !!
sihat2...

itu citer seminggu sebelom hari ni la !!
pagi tadi citer baru lak mula!!
adam demam !!
badan panas kemain !!
apa lagi gelabah la mama dier !!
tak dinafikan la !! memang panas badan dier !!
*but tgk adam cam stady je !!
merenget tu ada tapi tak la kuat sangat !!

so tadi dalam kul 11am tu !!
aku ngan mama bawa la si adam g klinik !!
hari ni p ramai gila org !!
penuh !! full book !!
tapi takpe pasal kitorang mai awal skit so ada la lagi tempat !!
but nak jumpa doktor bukan time tu la !!
adus 2 jam tunggu beb !!
siap makan tengah hari dulu mai balik klinik tak gak panggil no !!
musim demam ni kan !!
sian tgk anak2 kecik ni !!
nak siankan si adam !!
rasanya semua depa ni sebaya je !!
Apapon tunggu je la kan !!

dah jumpa doktor !!
doktor kata just demam virus !!
rasa jangkit kat aku or mama dier ni !!
tapi dok pesan !!
dalam 2 3 hari ni tak okies !!
kena bawa jumpa dier balik !!
budak2 kecik ni !!!
takut lak aku kan !!
bukan pasal apa !! takut la datang dari aku sendiri ke penyakit dier tu !!

apa pon mungkin dier punya suhu ada skit turun naik kan !!
tak berani la nak kata tak okies or okies !!
just aku hope adam cepat okies la ek !!
sian la tgk klu demam ??
susah hati beb !!

Nah ni aku upload skit2 pic adam kat korang yg rindukanya !!
so ENJOI !!










Okies all !! tu je post2 untuk kali ni !!
sat lagi aku sambung post lain lak !!
hehe..
nak tau apa dier tunggu jap ek !!
nak p mandi adam jap dulu !!!
bye bye !!
:)) brb !!

2 comments:

ai said...

Adam demam pon nampak ceria je rupa dia..cute cam mak dia jugak! eh, cam bapak dia skali..ekekekekeke :P

aku rasa elok kalau aku pon beli minatang suhu tu kan? nak2 lagi anak ramai cam aku ni.. hhrrrmmm

adlizafamily.com said...

hehe k.ai adam mmg cute cam mama dia kan :) tp nape nk tmbah cam bapak dia gak.. x ckp tu pn x pe hehe (jgn marah ye bang)
erm minatang suhu tu mmg bagus pn sblm ni kitorg pakai yg cek kat bwk tiak tu jek tp cam x btl jek bacaan suhu tu. tu yg gagahkan gak beli yg jnis tu.