Friday, April 9, 2010

Langkawi !! Langkawi !! Langkawi !!

Salam sahabat !!
Lama we all tak kongsi citer we all !!
Bukan Takda Masa !! Just Malas Nak Blogger Semenjak 2 menjak ni !!
So Hari Ni Mood Okies Skit !!
We All Boh La Skit Citer Baru !!

baru2 Ni we All adlizafamily g haneymood !!
bawa si kecik sekali la !!
bukan berdua jadinya !! bertiga !!
nak jadi citer !! we all p ngan member we all !!
org langkawi !!
so senang skit nak suh bawa jalan !!

we all duk kat burau beach resort !! (tak reti nak eja la bro)
tempat kerja lama member we all ni !!
so takyah la nak book2 !! just walk in terus !!
gua nak cakap lu beb !!
tempat tu penuh ngan mat dan minah saleh ni !!
dah rasa cam duk negara omputih dah !!
pasal we all ngan member we all je org kita kat situ !!

tapikan !! langkawi now musim panas beb !!
sat je jalan dah rasa cam nak banjir dah baju !!
hangat sesangat !!
klu u all nak p !! u all bawa baju nipis2 je la !!
klu pakai baju macam p kutub utara !! baik lupakan je la !!
we all ni pon dah tak reti nak citer banyak !!
macam biasa we all post pic je la ek !!
(lupa nak citer) we all p naik burung besi !!
1 time in we all life la bro wa cakap lu !!
tercapat gak hajat !! :)






Aku Pon dah Malas Nak Susun2 !! Just Korang Tgk Je La Ek !! :)






Tambah Lagi Lauk Pauk Kat Korang !!






Hak Ni Masa P jalan2 lak !! panas panas panas !!






Last Of The Day !! Going Back La Der....... !! Calo2 Calo2 !!

Banyak Lagi picnya !! just we all dah lomah nak upload !!
cukup la skit2 kan !! ada citer lain nanti we all tambah2 !!
buat masa ni sampai sini jer yer !!
bye bye bye bye !!
jumpa lagi jumpa lagi jumpa lagi !!

Nama :: Adli & Liza
Alamat :: Putrajaya
Contact Us :: 012-6241149
Join AdlizaFamily Business :: Klik Sini