Saturday, April 4, 2009

Legend Water Chalet 28 & 29 March Part 1

Akum All Member !!

Kitorang P Legend Water Chalet !! hehehe.. ni idea mai sekejap je !! pasal malam jumaat tu (27/03/2009) si mama duk sibuk nak p tido hotel atas air ni ha !! so nak jadikan citer esoknya kitorang p la sana !!

Tempat yg kitorang ni p pon !! pasal si mama ada terbaca blog yg tuan punya blog tu p sana !! pasal cantik kut tempat dier so beria2 ajak p !! standart la pompuan !! pantang nampak , semua nak !! hehe.. GURAU je MAMA !!

so masa kitorang p tu !! tempat tu dah full booked !! so yg tinggal bilik yg mahal je !! nak taknak si mama nak duk gak !! bukan pasal apa !! pasal benda dah sampai !! tu la akibat p tempat tu tak plan betul2 !! so nak taknak bayar je la !! macam biasa !! babah la yg kena ye tak mama ?? :P

ni nak kasi korang tgk antara pic2 masa kat situ kitorang sempat ambik !!

Legend Water Chalet

CheckIn 1 Day : Baru Sampai Bilik !!


Adam Dah Penat !!

MAMA & BABAH Post Jap !! Ni Time Adam Duk Lena NI !! Curi2 Ambik Ni !!

-=[ ADLIZA FAMILY ]=-


Haa.. Tu dier pic baru sampai !! hehe.. penat si adam tu !! siankan.. takpe2 tu bawa sekali haneymoon mama & babah dier !! kira join sekaki la adam ni yer !! so nak citer la yg port chalet ni kat area pekan lukut !! klu dari putrajaya ni !! aku rasa ada dalam 2 jam !! tu standart bawa lak tu !! klu yg kaki2 racing tu aku rasa 20minit leh sampai !! :P bleh ke tu ?? hahaha !!!

So nak sambung lagi citer !! bagi pengemar kaki mancing !! korang leh la nak mai chalet ni pasal dekat dalam bilik pon korang boleh nak menjorankan diri korang dan merasa penangan ikan2 laut sambil2 duk lepak atas kerusi malas yg sedia ada !! yg pasal tu aku kasi tau jap lagi ek !! lagipon aku rasa tempat ni memang best la !! pasal merasa duk atas paras laut !!

masa mula2 sampai situ !! tempat tu tgh air disurut !! so leh la nampak daratan lagi !! siap ada yg duk main2 kat area laut tu !! tak caya !! mai aku nak kasi korang tgk !! hehe !!


Erm !! menung Pemandagan Yg Kosong !!

Test 1 2 3

Erm.. Okies !! kita sambung lagi !! ni nak sumbang lak pic2 dari dalam bilik lak !! korang nak tgk ke idak ?? klu taknak pon aku letak gak !! okies kan !! hehehe.. pastu korang nilai sendiri okies ke idak tempat tu ??

1 2
3 4
!! Insite The Room !!


Okies la !! hari ni kasi yg ni dulu !! esok2 aku post yg lain lak okies !! :0 banyak lagi nak kasi korang tgk ni !! tapi buat masa ni !! kasi yg ni dulu la ek !! :P daa..... !!

3 comments:

ina said...

tmptnie kat mna? mcm best j tmpt nie.. hheheheh

Zack said...

Legend water chalet

Deluxe chalet
1 king bed and 1 day bed

only RM210 per nite !!

Very cheap...
for reservation email to
legendwaterchalet@gmail.com

Zack said...

new rate for 2011
rm230-380

kindly visit my blog for details
http://legendwaterchalet.blogspot.com