Sunday, March 22, 2009

Semalam Yg Hangat !!

Akum.. Lama Tak Coret2 Kat Sini !! Sejak Hari Tu Lagi !! Tapi2 Ni nak sembang2 je ni !! bukan pasal apa, duk bz sangat la ni !! online tu selalu tapi nak login buat blog ni takda masa la pulak !!

Ni nak citer semalam g jalan2 midvalley !! bawa adam ngan mama serta adik2 p shoping !! sakan diorang shoping !! si mama pon tak ketinggalan !! macam biasa la mesti dier cari handbeg punya !! so semalam ada la sebijik beg kegemaran la kononnya !! dah di ambik pon !! nak tgk ke gambonya !! sat yer nak upload !!

Beg Ni Berapa Tah Harga Dier !! Cantik Ke ?? Tak Reti Nak Tgk La !!


Tu Mama Punya !! adam pon ada gak !! hehe.. ni kasi koleksi ada lak !! tak banyak pon tapi duk suka memilih tu jadi lama tu !! jenuh2 yg lengoh si babah la !! sian babah kan !! :) tapi takpe !! untuk 2 permata hati ni takda hal la !! apa pon boleh !! kan mama ngan adam !!

Baru Je Beli Dah Pakai !! Nak P Jalan Lagi NI Sat Lagi !

Koleksi Adam Gak NI !! Baby Gab Ke Apa Tah !!


Dah abis masa sampai kul 5 kat midvelley kitorang pon cabut balik putra !! balik putra singgah jap alamanda !! nak p salon rambut adik2 yg 2 org ni !! nak potong rambut la katakan !! so kat putra tu si mama duk intai2 lagi barang !! dier nak cari kasut !! tapi tak jumpa2 !! hehehe.. save2 klu tak kuar lagi tu kan mama !! :P

So Cam Biasa Gamba Babah Mesti Ada PunYa !! He HE he !! Alamak !! Besarnya Jerawat Babah!!

Dan Menjadi Kebiasaan !! Mesti Yg Pegang Baby Tu SI SUAMI !! hehehe !!

2 comments:

ina said...

hai gambar babah ngn adam jerk ada? mama adam mana?? sibuk benor dia yer memilih handbeg smpi xsempat nk bergambor dah. ermmm..lepas gian agaknyer mama adam tu.. lama kan dukberpantang.hehehehhe kim salm mama adam yer.

Ms ZaNa said...

amboi liza...dpt handbaG br lagi ek..eheheh