Saturday, December 26, 2009

Majlis Perkahwinan '' LAN & ILA ''

SELAMAT PENGANTIN BARU


Pukul Gendang Bartalu-talu,
Untuk Majlis Kenduri Kendara,
Sekali Lagi Kita Bertemu,
Didalam Blogger Adliza Sekeluarga,

Hehe... siap pantun lak kali ni..
jangan marah ye !! saja nak test sastera zaman skolah !!
apa pon topic hari ni tak best macam filem titanic tu !!
tapi rasa okies dah buat empunya diri kan !!
apa pon takda kena mengena pasal hari2 lain !!
just nak sampai apa yg terjadi semalam je !!
MAJLIS PERKAHWINAN ADIK HAMBA !!
( LAN & ILA ) <-- nama kat papan tanda arah umah kenduri !!

Semalam memang sibuk beb !!
bertemakan warna hijau2 !! ala ala hutan gitu (hehe lawak je)
abis semua serba serbinya color tu !!
ngan aku ngan mama pon terjebak sama !!
just adam je yg relex !! pasal takda baju ijau !!
apa pon adam tetap meletup !!

sembang panjang2 pon tak guna !! korang pon just nak tgk pic je kan !!
nah aku kasi !! wes dak2 & member2 yg tolong makan hari tu !!
makasih ye semua coz sudi datang !!
tanpa korang semua tak meriah la majlis kenduri tu !!
MAKASIH DARI ABD SAMAD SEKELUARGA (bapa aku dah En. Samad)

So apa lagi weiiiiiii JOM LAYANNNNNNNNN !!



Macam Biasa Starting mesti muka keluarga ni dulukan !! standart !! majlis org pon kena la interframe dulu !! kang ilang seri dah tak best !! apa pon sure korang suka tgk muka aku kan !! ( malunya i u )

K now sambung muka muka lain lak !! huhu !!





Nah kasi korang muka pegantin kita !! happy dan ceria !! sama cantik sama padan !! hijau hijau hijau tema depa ni !! muka senyum je yer pengantin !! suka la tu yer !! haha !! mana tahan yer tak !! lama simpan !! dah naik bertakung dah air !! takpe2 !! pasni halal dah !! takyah gelojoh2 yer !!! RELEX RELEX RELEX !!






Seterusnya Sesi Menepung tawar pengantin !! yang best nya aku pon boh sekali !! haha !! 1 time dalam hidup aku ni aku tawarkan diorang !! tak pandai pon takpe !! belasah pon okies je kan !! still boleh gak nak test tepung !!

Banyak Lagi Pic Yg nak upload ni !! aku tunggu lembap je blog nak upload !! so aku pon dah malas !! kesimpulannya !! tunggu aku rajin nanti aku upload lain k !! apa pon kawan2 yg nak tgk pic tu korang email kan email korang kat aku yer !! aku send by email !! penat nak letak satu2 dalam ni !!

okies all !! salam dulu la yer !! nak lentok dulu !! badan penat arr !! nanti aku senang aku update lagi pic kawen LAN & ILA ni yer !!

chow..........

Nama :: Adli & Liza
Alamat :: Putrajaya
Contact Us :: 012-6241149
Join AdlizaFamily Business :: Klik Sini

No comments: