Saturday, November 21, 2009

Adliza Family Back In Blogger

Akum & hai kengkawan semua !!

lama rasanya tak sentuh blog ni !!
boleh dihitung dengan jari tangan je !!
jangan memandai nak sambung jari kaki !!
apapon sory la coz lama tak update blog kitorang ni !!
bz skit la skang ni !!
tak sempat nak update pon walaupun sempat je si mama baca blog org lain !!

anyway how u all !!
okies kan !!
mesti tertunggu2 cerita terbaru dari kitorang !!
pasal bulan ni pon !!
usia adam dah nak masuk 10 bulan !!
jap je kan !!
pejam celik je !!

mama pon tak lama lagi * back to work *
cam mana ek mama !!
apa perasaan mama !!
hampir setahun cuti !!!
pasni sure malas nak masuk keje !!
but u must go work ma !!
jenuh dah babah ni !!
:)

so korang !!
nak story pasal adam skit !!
now adam dah ada gigi !!
tak banyak !!
2 batang je !!
tu pon mama kata gigi ikut babah !!
gigi senget !!
slamber je mama ni !!
tapi okies dah kan dah ada gigi !!
adam gak dah pandai dah skit2 belaja merangkak ke depan !!
klu sebelom ni asik pakai gear reverse je !!
now leh la nak kuak dada lak !!
but adam makin hebat klu dalam walker !!
abis kaki dilanggar !!
now dah pandai lak panjat walker !!
macam dah jatuh dah hero sorang tu !!
tapi dier relex je !!
MAMA GAK YG GELABAH !!

so korang !!
ni nak kongsi skit pic kitorang baru2 ni !!
the latest pic from adlizafamily !!
ni time kitorang p klcc ngan aquaria hari tu !!
so nak kasi korang yg mana merindui ADAM MAMA atau pon BABAH ni !!
moh kita layan !! :))















hehehe !!
amacam !!
comel tak kitorang !!
nah ni semua untuk korang semua !!
moga terubat rindu korang kat kitorang ADLIZA FAMILY !!
see u next time !! BYE BYE !!

Nama :: Adli & Liza
Alamat :: Putrajaya
Contact Us :: 012-6241149
Join AdlizaFamily Business :: Klik Sini

1 comment:

kasihatie said...

aku pun serba salah wei nak balik ker idak..tp ko doakan jerlah jangan aku terberanak kt sana udah...