Sunday, July 12, 2009

Bisnes EcoFirst MLM Internet !!


Saudara Pelayar Internet..!!

Revolusi yang akan saya perkenalkan ialah gabungan industri MLM eCommerce dan Internet Marketing. Kesinambungan dari dua istilah ini lah timbulnya "HOME BASE MLM BUSINESS", yang bermaksudnya lebih kurang begini : Perniagaan MLM anda yang boleh dijalankan hanya dari rumah.

Laman web cariDownLine4u.Com ini akan membantu anda melakukan hampir 90% secara auto dari aktiviti yang sepatut anda lakukan semasa menjalankan perniagaan MLM. Anda hanya melakukan 10% daripada aktiviti tersebut. Ini bermakna anda mempunyai 90% peluang untuk berjaya mencapai pendapatan RM7450 setiap hari jika anda menjalan tugas anda yang hanya 10% itu dengan BAIK dan BERDISIPLIN.

cariDownLine4u.Com bukanlah seperti web auto downline yang pernah anda sertai sebelum ini, bahkan ia lebih jauh dari itu. Sistem kami akan bantu untuk cari downline untuk anda, bantu menjalankan follow up kepada prospek anda secara berterusan, bantu membuat penjualan produk kepada anda dan berbagai lagi. Semuanya ini akan ditunjukkan dalam member area nanti.

Kalau dahulu MLM dikenali sebagai "MENIAGA LARUT MALAM", sebab kita terpaksa keluar untuk meeting, servis downline sehingga larut malam bahkan balik sehingga jam 3 pagi jika anda ingin berjaya di dalam satu-satu syarikat MLM.

Tapi kini tidak lagi. Melalui sistem canggih kami, web cariDownLine4u.Com akan menjalankan kerja-kerja yang anda tidak suka itu !!

Bertolak dari situlah terciptanya laman web ini yang bertujuan untuk membantu ahli-ahli kami menjalankan MLM eCommerce Revolusi terkini. Matlamat saya ialah MLM ke arah 100% "WORK FROM HOME" atau "HOME BASE MLM". Internet merupakan medium utama untuk berinteraksi.

Saya tahu, anda sentiasa menghabiskan masa berjam-jam di internet
setiap hari. Tetapi adakah ia menghasilkan wang ??

Saya yakin, anda tidak akan menemui cara atau sistem yang boleh memberikan kejayaan dan pendapatan lumayan dengan modal dan usaha yang sangat kecil! ANDA pastinya sentiasa inginkan pendapatan yang besar, tetapi sudahkah anda menemui atau sudahkah anda memulakannya?

JIKA BELUM, apa yang anda rancangkan untuk merealisasikannya?

Jika TIDAK, mengapa tidak lakukan sahaja apa yang telah saya lakukan bagi mencapai apa yang anda idam-idamkan! Ianya sudah terbukti. Anda hanya perlu lakukan PROMOSI...PROMOSI...PROMOSI laman web anda dengan tekun dan jangan sekali-kali cepat putus asa. InsyaAllah..Success is Guarenteed.!!
Never Give Up..!!

So Apa Kata Anda Baca Dan Teliti Website Yg Ingin Saya Berikan Ini !! Dan Klu Anda Rasa Anda Patut Meneruskannya !! SIlakan !! Takda Paksaan Untuk Anda !! Yg Penting Anda Puas Ati Dengan Penerangan Yg Serba Sedikit Ini !!

http://www.caridownline4u.com/alongputra
No comments: