Sunday, September 28, 2008

PERTEMUAN DUA HATI

,
Hai kengkawan..
Bertemu sekali lagi.. dalam blog yg tak seberapa ni.. okies la, memendekkan cerita kami nak kongsi tentang pengenalan kami... bermulanya disatu hari !!!

Masa tu si adli ni telah dilantik sebagai pekerja sambilan di SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM (SPA) pada tahun 2006. Bermulalah karier si adli bekerja disitu.. maklumla.. sebagai org yg baru bekerja... so tak kenal la ramai orang kat opis tu.. semua pakat2 duk senyum2 je.. hehe.. 1 time la katakan.. so bila dah lama kelamaan dah jadi biasa ngan opis tu.. kawan pon dah ramai.. so dah jadi berani la nak ayat2 atau kacau2 awek kat opis ni pulak..


HEHEHE.. bila dah berani ni la jadi satu babak yg best sampai la ni.. si adli ni duk try2 la main2 telefon.. dier ada sorang minah ni yg memang dier nak kacau.. so dier pon dail satu no <6282> ... kring kring.. sekali ada awek angkat.. "elo !! leh cakap ngan NORAZLIZA " hehe.. tu ayat 1 kuar tu beb.. besa la mula nak jadi boya katakan... sejak tu la duk layan layan borak dalam fon.. sampai la satu hari si ADLI & LIZA ni pon pegi DATE !!


SO bila dah 1 date tu.. kira banyak la duk citer !! dari bab keluarga.. kawan kawan.. adik beradik.. sampai la last sekali pasal PAKWE MAKWE lak.. standart la kan.. 1 1 kenal memang la cam tu kan...
SO bila dah 1 time kuar tu.. hari hari la pulak pastu duk kuar... pantang ada time free je.. pakat2 nak kuar.. tak kisah kul berapa dah.. sampai lebam2 mata pon kuar gak... hehe.. dilamun cinta la katakan..

HARI MAKIN HARI MAKIN RAPAT MAKIN MESRA

1 comment:

NuRuL 'AiN said...

so romantik....
ermm..selamat menempuh alam baru k!!